Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть врятувати! 15-річна Надія Корнієнко не може повноцінно рухатися, спати й навіть дихати через тяжку хворобу

14 квітня 2017, 14:19
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 квітня 14:19

Дівчинка народилася цілком здоровою. А те, що Надя не така, як інші діти, лікарі помітили, коли дитині було вже 4 роки. Відтоді життя родини перетворилося на справжнє пекло. Дівчинку кілька років возили до лікарів по всій Україні, але ті лише розводили руками. Торік мати Наді - Ганна Миколаївна - звернулася до клініки на Кіпрі. Заради бажаної операції продала квартиру. Дочці мали поставити спеціальний апарат, який повинен був частково вирівняти це викривлення. Операція тривала півдоби, проте результати невтішні - дівчинку паралізувало на півроку.

Українські медики відмовляються її лікувати. Але надія на повноцінне життя в дівчини є. Два місяці тому допомогти зголосилася турецька клініка. Операцію на хребті Надії потрібно зробити протягом півроку. І на кону не лише здоров'я, а й життя. Вже за 2 роки дівчина може просто задихнутись, адже зараз її легені працюють ледве на третину. Медики планують видалити зайві ребра й максимально випрямити хребет. 

Крім того, що операція надскладна, вона вкрай дороговартісна. Навіть враховуючи чималу знижку, стамбульські лікарі правлять за свою роботу 100 тисяч доларів. Для звичайної родини сума ця непідйомна. Тож матір Надійки звернулася по допомогу до волонтерів. Вона також благає глядачів "Свідка" врятувати її донечку.

Допомога:

Надія Корнієнко, 15 років

діагноз: диспластичний кіфосколіоз

Корнієнко Ганна Миколаївна, мати (096) 553 81 66

номер картки: 4731 2171 1471 8594

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Добрый вечер, друзья! Это снова я, мама Надюшки Корниенко. Снова обращаюсь к Вам с огромнейшей просьбой помочь собрать недостающую сумму денег.Нас уже ждут в Турецкой клинике FLORENCE NIGHTINGALE HOSPITAL., которая находится в Стамбуле. Волонтер которая обещала помочь исчезла, и не отвечает ни на звонки, ни на сообщения.Мы очень надеемся на вашу помощь. Спасибо.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.