Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подвійне вбивство бензопилкою на Сумщині

9 травня 2017, 00:19
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 травня 00:19

Вбивця із бензопилою: на Сумщині військовий порізав двох чоловіків - сина та батька - просто на подвір'ї їхнього будинку. Потім втік. А коли вже своїм рідним зізнався, що вбив людей - опинився в психлікарні. Туди його відправили батьки, бо подумали, що він втратив розум.

Справжній душевний стан підозрюваного ще має підтвердити судово-психіатрична експертиза. Від цього залежить, як його покарають. Можливо, й довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В 2014 р. подвійне вбивство в м. Овруч Чоловік вбив дружину та чоловіка з яким разом розпивали оковиту але майже за три роки ще триває судовий розгляд мабуть в теперішній час все вирішують гроші. Коли сталася трагедія телеканал НТН в ефірі вже транслював трагедію, але для того щоб відновити справедливість прошу вашої допомоги- брат загиблої Володимир 0979399322

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.