Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Водій іномарки збив на смерть школяра та втік

2 червня 2017, 22:26
Дата ефіру/події: П’ятниця, 2 червня 22:26

На Сумщині іномарка на шаленій швидкості збила 13-річного велосипедиста. Зі слів свідків, машина зупинилася аж за 300 метрів від місця зіткнення. Навіть не підійшовши до травмованої дитини, водій поїхав геть. Обурені смертю школяра селяни ладні були лінчувати кермувальника.

За дві години водія затримали. Спочатку він заперечував свою причетність до аварії. Та згодом зізнався, що сховав позашляховик у лісі. Чоловіка затримали, спілкуватися з журналістами він відмовляється. Йому заборонив адвокат. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та чекають висновків експертизи. Водію загрожує до 8 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Як на мою думку булоб справедливо віддати ублюдка на суд людям. Але в нашій країні справедливості не добитись якщо не можеш заплатити за неї. Але не слід забувати що є ще суд господній.Сподіваюсь що він таки звершиться.
Сергій 03.06.2017, 19:35 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.