Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 11 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Винні у стрілянині на Вінничині постали перед судом

3 червня 2017, 00:59
Дата ефіру/події: Субота, 3 червня 00:59

У Вінницькому міському суді обирають запобіжний захід для 45 затриманих під час стрілянини в Метанівці. Троє молодиків вже під вартою - терміном на 60 діб та без права внесення застави. Засідання тривають паралельно одразу в кількох судових залах. Довкола від обурених селян яблуку ніде впасти. Розглядати клопотання служителям Феміди доведеться навіть впродовж наступної доби.

Нагадаю, у четвер озброєні молодики вдерлися на територію зернотоку в Метанівці. Влаштували там стрілянину, намагаючись його захопити. Натомість, селяни стіною стали на захист господарства. Люди запевняли, що там є частка їхніх майнових паїв. Внаслідок конфлікту шестеро місцевих дістали поранень із різних видів зброї. Лише спецпризначенцям вдалося затримати нападників. Та ті запевняли, що вони не рейдери, а наймити. Мовляв, мали охороняти цю територію від чужинців. Зброю правоохоронці вилучили та перевіряють.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.