Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть врятувати 3-річного Вадима від жахливої недуги!

22 червня 2017, 15:55
Дата ефіру/події: Четвер, 22 червня 15:55

Із постійним, нестерпним болем живе 3-річний Вадим Богданов у Дніпрі. Хлопчик має рідкісну форму захворювання шкіри - синдром Нетертона. Шкіра червоніє, розпухає, мокне і, зрештою, злазить! У світовій практиці 135 випадків цього захворювання, і всі вони з народження, тобто придбаних випадків, як у Вадима, після півтора років або пізніше, не описується в світовій дерматології. Тобто Вадим - перша дитина з таким перебігом хвороби.

В Україні таке захворювання не лікують. Натомість це можуть зробити німецькі спеціалісти. Річний курс лікування за кордоном коштуватиме 58 тисяч євро. Значна частина цих грошей вже зібрана. До 27 червня, а саме цього дня родина Богданових має приїхати до Німеччини, потрібно знайти 10 тисяч євро! Рідні малюка дуже розраховують на допомогу глядачів "Свідка".

Реквізити:

Картка ПриватБанку - 4149 6258 0059 4523 (мама Олеся Вязміна)

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.