Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині попрощалися з 6-річною Аліною Васютиною

29 червня 2017, 21:11
Дата ефіру/події: Четвер, 29 червня 21:11

Нагадаємо, дівчинку згвалтували та перед смертю жорстоко катували. Приголомшливі зізнання убивці просто вражають. Копи затримали нелюда протягом години після того, як знайшли тіло закатованої дівчинки.

Чоловіку вже повідомили про підозру в скоєнні тяжкого злочину - згвалтуванні неповнолітньої та вбивстві. Решту життя 33-річний нелюд може провести за гратами. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В цей жах просто не сила повірити,та й уявити важко і бляче.Серце розривається від того що пережила таке знущання маленька дитина,ангелятко.Вона напевно навіть не розуміла що і чому і за що з нею відбувається.Звідки ж беруться такі нелюди?Невже це ми іх народжуємо?То нехай іх Бог ще з утроби забирає в пекло!!!А батьки,хіба ж вас можна назвати батьками,не можу стримати сліз,куди ви диветесь?Нащо ви народжуєте ?Не хочете виховувати дітей краще не розмножуйтеся,тоді ніхто вам не буде мішати пити бузпробудно.А соц служби,для чого вони ,якщо наші закони і влада настільки дурні що нічого не варті?Бездіяльні!!!Лише одне зігріває душу,що ця дитинка напевно вже в раю,і не памятає тих страшних мук.Вічная память!
Наталія 30.06.2017, 00:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.