Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть врятувати! Друг випадково прострелив голову 16-річному Янові з Білої Церкви

11 липня 2017, 17:02
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 липня 17:02

Хлопчина вже більше 20 днів у комі, утім має всі шанси на життя! Повернути батькам усміхненого і дбайливого сина може наша з вами небайдужість!

Життя родини на "до" й "після" розділив лише один вечір, коли підліток разом із другом пішов до батькового гаража. Виявляється, серед купи металу друзі знайшли пістолет. Приятель захотів похизуватися перед Яном і показати, який він вправний стрілок. Але сталося лихо. Куля пройшла над оком і фактично розтрощила частину черепа. Вже понад 20 днів хлопець у комі. За цей час переніс 3 операції. Та це - далеко не кінець випробувань. Щодня батьки Яна витрачають по кілька тисяч гривень, аби їхній син нарешті розплющив очі. Витратили всі заощадження й позичили чималу суму у друзів і знайомих.

Та скільки ще їхній синочок пробуде в реанімації, не можуть сказати навіть лікарі. Адже стан підлітка - вкрай тяжкий. Щодня йому потрібне вартісне лікування, а потім - ще й операція. А поки батьки хлопця щодня долають сотню кіломерів - з Білої Церкви, аби поговорити з сином, бо вірять - він усе чує й розуміє.

Мати дуже сподівається, що хлопець одужає і втілить у життя свою давню мрію - вступити до медичного університету й так само, як йому нині, давати надію хворим.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.