Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Аферисти на 120 тисяч гривень ошукали подружжя пенсіонерів в Чернігові

13 липня 2017, 15:40
Дата ефіру/події: Четвер, 13 липня 15:40

Схема телефонного шахрайства була традиційна. Рано-вранці в пані Наталі задзвонив телефон. Від почутого жінка заклякла на місці - у слухавці почула нерозбірливе благання про допомогу, начебто від рідного сина. Він потрапив у страшну ДТП. І зараз балансує між життям та смертю. Батьки одразу вжили заспокійливе, після чого почали збирати всі заощадження, які роками відкладали на лікування. А це аж 120 тисяч гривень. На вулиці їх вже чекав чоловік, який приїхав по гроші. Хлопець назвався Сашком - близьким приятелем нібито постраждалого в аварії сина. Тоді пенсіонери навіть не підозрювали, що спіймалися на гачка аферистів.

Насправді ж син пенсіонерів - Олексій, який мешкає в Києві, здоровий. Правоохоронці попереджають, що такий вид шахрайства нині дуже популярний у злочинців. Тому радять не бігти з грошима до невідомих людей, а спочатку зателефонувати людині, яка начебто ускочила в халепу. У 99 відсотків випадків ваш родич чи знайомий живий та неушкоджений.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.