Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 11 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подробиці затримання п'яного полковника у Києві

20 липня 2017, 14:20
Дата ефіру/події: Четвер, 20 липня 14:20

Нагадаємо, вщент п'яний екс-полковник розвідки влаштував стрілянину в столиці. Чоловік у дворі житлового будинку гатив з пістолета в різні боки. Випустив сім куль і лише дивом ні в кого не влучив. Під час затримання полковник поводився агресивно, ображав поліцейських і навіть погрожував їм.

Це Олександр Конотопенко. Полковник розвідувальної служби, якого нібито звільнили ще навесні цього року. Виявляється, він вже відомий герой в Ютубі. Не вперше бешкетує під градусом. Торік чоловік скоїв ДТП. Через Конотопенка постраждали двоє людей. Тоді він так само хизувався посвідченням працівника СБУ. І так і не відбув покарання за скоєне.

Нині полковника-хулігана допитують. Якщо нарешті цього разу на його вину не заплющать очі правоохоронці, то Олександр Конотопенко може сісти за ґрати на кілька років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.