Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Двоє українців врятували від акули туристку з Австрії біля єгипетського курорту Хургади

9 серпня 2017, 02:14
Дата ефіру/події: Середа, 9 серпня 02:14

Білі акули - найбільші і найнебезпечніші хижі риби на землі - знову на пляжах біля готелів Хургади. Втім, повідомлень в єгипетських ЗМІ про активність агресивних риб немає. Востаннє їхня поява тут фіксувалася в 2015 році. Та вже зараз в місті Марса-Алам, що південніше Хургади, за свідченням очевидців, в воді, де плавали люди, до берега наблизилася акула. Вона напала на 20-річну дівчину з Австрії, вирвала з лівої частини живота шматок м'яса. Чи годувала туристка риб або спровокувала хижака чимось іншим - невідомо.

Українець Михайло Волошин з Ужгорода встиг витягнути туристку з води на берег. Однак загроза для людей не минула, оскільки акула продовжувала кружляти біля берега. Тоді на допомогу прийшов ще один наш співвітчизник - киянин, навіть за фахом рятувальник, Юрій Білецький. Свідки події розповіли, що єгипетські рятувальники тільки дуділи, а реальним порятунком людей займалися саме українці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.