Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині на 16-річного хлопця накинулася змія

14 серпня 2017, 20:38
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 серпня 20:38

Віталій розповідає: змія вкусила його в ногу, коли косив траву. Каже, не одразу зрозумів, що став жертвою гадюки. Поблизу нікого з дорослих не було, тому підліток сів на велосипеда і помчав до сільського фельдшера. Віталія терміново відвезли до обласної лікарні.

Нині життю хлопця вже нічого не загрожує. Та дитину могли не врятувати. Сироватки, яку потрібно було якомога швидше вколоти покусаному хлопчику, у медзакладі не було. В обласному управлінні охорони здоров'я знизують плечима: вакцини немає, бо профільне міністерство досі не закупило препарати.

Тому аби не потрапити до лікарні, на прогулянку на свіжому повітрі потрібно вдягти закритий одяг та міцне взуття, і ретельно оглянути місце для пікніка чи активних ігор. У теплу погоду змії більш активні, тому українцям нині радять пильнувати, бо найближчими днями синоптики обіцяють спеку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.