Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

9-класник влаштував справжню бійню у Підмосков'ї

6 вересня 2017, 13:32
Дата ефіру/події: Середа, 6 вересня 13:32

9-класник забіг до школи з криками "Я прийшов сюди здохнути!" Під плащем ховав кухняну сокиру, пневматичну зброю та саморобну вибухівку. За версією слідства, він спочатку вистрілив у вчительку з пневматичної зброї, яку ховав під плащем. Потім витяг сокиру і вдарив педагога. Далі малолітній нападник почав підривати саморобні вибухові пакети. У школі почалася паніка. Аби врятуватися, перелякані учні почали вистрибувати з вікон.

Охоронець школи натиснув тривожну кнопку й викликав поліцію, яка й затримала школяра. Його забрали до відділку. Слідчі переконують - у навчальному закладі знали про наміри 15-річного хлопця вчинити самогубство, але не реагували на це. Його сестра розповіла, що в школі брата ображали і учні, і вчителі. Тому він вирішив накласти на себе руки, про це неодноразово писав у соцмережах. А торік його поставили на облік до психіатра.

Останнім часом Михайло не раз розповідав, що має намір повторити одну з трагічних історій, що сталася в 1999 році в американській школі Колумбайн, коли двоє старшокласників вбили 13 школярів і наклали на себе руки. Але чому жоден дорослий не сприйняв таких погроз серйозно? Тепер цю справу розслідують правоохоронці. Тим часом вчителька з відкритою черепно-мізковою травмою та один із учнів, що вистрибнув із вікна, - в лікарні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.