Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінниччині пенсіонер бензопилкою пошматував свого давнього знайомого

6 вересня 2017, 15:21
Дата ефіру/події: Середа, 6 вересня 15:21

Агресивного дідуся затримали завдяки випадковим свідкам. Несамовиті крики жертви почула власниця сільської крамнички. Жінка вискочила з крамниці, а далі - заціпеніла. Над скривавленим чоловіком стояв пенсіонер з увімкненою бензопилкою і різав бідолашного на шматки. Жінка почала кликати на допомогу, пенсіонера затримав Сергій, інший випадковий свідок моторошної розправи. Закривавленого, проте живого чоловіка терміново відвезли до лікарні. Медики кажуть, пацієнту неймовірно пощастило, бо лезо не зачепило життєво важливих органів. 

За що ж така розправа? Поліцейським затриманий розповів: із жертвою він знайомий давно. І той час від часу повчає щодо подружнього життя. Так сталося й того разу. Пенсіонер не витримав і почав погрожувати, та опонент не зупинявся. Тоді дідусь витяг останній аргумент. За криваву розправу над знайомим йому загрожує до 15 років за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.