Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Київському районному суді Одеси обирають запобіжний захід директору та виховательці табору, де живцем згоріли діти

18 вересня 2017, 16:49
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 вересня 16:49

Страшна трагедія сталася вночі проти суботи у таборі "Вікторія". У закладі виникла маштабна пожежа. У вогні живцем згоріли, імовірно, троє дівчаток. Саме стільки решток знайшли у вигорілій кімнаті. Але офіційно тіл ще не ідентифіковували.

Поки немає результатів судово-медичної експертизи, батьки Сніжани Артепій сподіваються, що дівчинка змогла вирватися з полону вогню. Разом із друзями вони прочісують приватний сектор поряд із табором. Може дівчинка сховалась, або її прихистили люди, які не дивляться телевізор чи не мають інтернету.

Відповіді на те, хто винен у смерті дівчаток, зараз шукає кожен одесит. Квіти та іграшки до паркану злощасної "Вікторії" несуть навіть ті, хто не був знайомий із загиблими.

Тим часом сьогодні суд обере запобіжний захід директору табору та виховательці, яка відповідала за протипожежну безпеку у "Вікторії". Прокуратура наполягає на арешті обох. Паралельно тривають обшуки в кабінетах чиновників, які були відповідальними за будівництво та введення в експлуатацію цих дерев'яних корпусів. Проте, поки що жоден з тих, хто підписав папери та дозволив табору працювати, не є підозрюваним.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.