Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Стівен Педдок, що розстріляв людей у Лас-Вегасі, був мільйонером

3 жовтня 2017, 20:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 жовтня 20:55

Сполучені Штати Америки в жалобі за жертвами кривавої розправи в Лас-Вегасі. А правоохоронці з'ясовують дедалі більше деталей про 64-річного Стівена Педдока, який убив п'ятдесятьох дев'ятьох і поранив понад півтисячі людей.  Убивця був мільйонером. Як пише "Дейлі Мейл", він заробив чималі статки, інвестуючи в нерухомість. Він мав 27 помешкань у Неваді, Флориді та Техасі. Тож мотиви чоловіка, який скоїв найкривавіший розстріл людей в історії США, залишаються загадкою.

Екс-дружина Педдока має дім в передмісті Лос-Анджелеса і каже, що не бачилася з ним багато років. Все життя нападник працював бухгалтером. Після виходу на пенсію був внутрішнім аудитором в аерокосмічній корпорації  Lockheed Martin. Володів двома літаками, мав ліцензію пілота.

Батько вбивці був серійним грабіжником банків. Бенджамін Хоскінс Педдок у 1969 році увійшов до списку найбільш розшукуваних злочинців ФБР, після того як втік з в'язниці, де відбував 20-річне ув'язнення. ФБР описувало Педдока-старшого як "діагностованого психопата" з можливими суїцидальними нахилами. Натомість син-вбивця жив тихим і непримітним життям.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.