Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Досі невідома особа знайденого у столиці в каналізаційному колекторі тіла без голови

4 жовтня 2017, 15:43
Дата ефіру/події: Середа, 4 жовтня 15:43

Поліцейські уже кілька днів опитують можливих свідків і проводять експертизи. Але справа не може зрушити з місця, бо особу загиблого не з'ясували. При ньому не було ні документів, ні гаманця, ні телефона. На безхатька він не схожий.

Аби з'ясувати особу загиблого, слідчі звертаються по допомогу до глядачів "Свідка". Убитому на вигляд близько сорока років, зріст - 175 сантиметрів. Чоловік худорлявої статури завважки близько 60 кілограмів, імовірно, зі світлим волоссям. Мав татуювання на лівій руці між великим та вказівним пальцями, на животі - шрам. Він був одягнений у джинси, темний светр та олімпійку. Якщо ви знаєте цього чоловіка або можливо бачили напередодні, зателефонуйте правоохоронцям або ж до редакції "Свідка".

Поліцейські кажуть: холоднокровне вбивство було скоєне десь неподалік колектора. Голову найімовірніше відрізали ножем і сховали в іншому місці. Її досі не можуть знайти. Тіло ж перенесли вночі, поки ніхто не бачив. Різника шукають.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.