Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть врятувати Світлану!

5 жовтня 2017, 03:23
Дата ефіру/події: Четвер, 5 жовтня 03:23

Світлані лише тридцять вісім. Вона мала б носити красиві речі, радіти успіхам рідних. Проте, хвороба, яку в народі звуть "слонячою", нищить жіноче щастя. Одного дня бідолашна помітила червону пляму на нозі, вона почала набрякати і за місяць збільшилась вдвічі. Сільський хірург сказав, що все через нирки, і навіть запропонував одну видалити. Жінка злякалась і поїхала на консультацію до міста. Там їй встановили правильний діагноз - вторинний лімфостаз. І одразу попередили, що таке в Україні не лікують.

З хворобою родина Світлани бореться вже п'ять років. Чоловік покинув роботу і тепер офіційно доглядає дружину-інваліда. Отримує від держави аж 27 гривень на місяць. Але каже, що вибору не має.

Нещодавно в родини з'явилася надія. Фахівці Інституту хірургії та трансплантології у Києві готові прооперувати Світлану за 100 тисяч гривень - це вартість ліків. Проте, таких грошей в родині ніхто заробити не може, продати їм нічого. Чоловік Світлани в розпачі, що не може врятувати дружину. Якщо Світлану найближчим часом не прооперують, у неї можуть відмовити нирки, вона може померти! Тоді двоє маленьких хлопчиків можуть залишитись без мами.

Реквізити для допомоги:

5168 7556 2286 4946

Дурня Світлана Петрівна

телефон 068 345 52 94

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.