Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть зібрати на операцію для маленької Катрусі, що дивом вижила після жахливої ДТП!

6 жовтня 2017, 16:46
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 жовтня 16:46

Разом із батьками дівчинка потрапила у страшну ДТП: їхню машину протаранив п'яний водій. Дитина із мамою одразу потрапила до реанімації. Крихітці майже відірвало голову, та медики звичайної районної лікарні зробили диво. Дівчинка дістала травму, яку лікарі називають переламом ката. Удар припав на місце, де закінчується продовгуватий мозок, який керує всіма функціями організму, і починається спинний. Голова відірвалась і змістилася до переду, але дитина була жива, працювала ручками. І це стало приводом для того, щоб врятувати, навіть попри вимоги і розпорядження багатьох не чіпати, бо це безнадійно. Це був один шанс із мільйона - врятувати Катрусю, і батько вмовляв лікарів спробувати. Ортопед ризикнув і вправив кістки. У невеличкій районній лікарні зробили диво.

25 днів дитина була у критичному стані. Висока температура, болючі пролежні на голові та підборідді, постійні уколи та рентгени. Лише потім крихітку змогли транспортувати до Інституту ортопедії. І нова страшна звістка: перше МРТ показало повний розрив спинного мозку з волокнами в ділянці останнього шийного - другого грудного хребця. Рік Катруся провела в лікарняних палатах, але динамікою свого відновлення вражала медиків. Раніше дівчинка не тримала голову, зараз же тримає і голову, і півспини. 

Втім, більшого вітчизняні лікарі зробити не можуть. Допомогу запропонували китайські медики. Вони погодилися зробити операцію з підсадки стовбурових клітин за 25 тисяч доларів. Для родини ж, яка вже рік провела в лікарнях та реабілітаційних центрах, така сума непосильна. Тож батьки благають допомогти їхній маленькій Катрусі знову ходити та повноцінно жити.

Реквізити для допомоги:

5168 7573 3761 7502

Костянтин Конвісар (тато Каті)

Тел. 068 065 5662

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.