Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Американка на форумі отримала пораду спалити власну дитину

8 жовтня 2017, 08:19
Дата ефіру/події: Неділя, 8 жовтня 08:19

У США жінка жорстоко вбила і спалила у ванній свого 4-річного сина. Та ще більше приголомшує мотив цього моторошного злочину. Амелія Дістазіо запідозрила власного малюка у канібалізмі! Першими забили на сполох сусіди, коли побачили чорний дим, що валить із квартири. Одразу викликали пожежних і поліцію. Та коли рятувальники увійшли до помешкання, знайшли вже мертвого хлопчика у тліючому одязі. Руки Антоніо були зв'язані за спиною 7 ременями, а на його голові був пластиковий пакет. Поруч із ванною стояла пляшка з олією і клітка з мертвою морською свинкою, яку жінка втопила.

Перед приїздом поліції Дістазіо втекла через вікно. Та копи її дуже швидко знайшли. Вона блукала вулицями міста. За словами чоловіка, у Амелії були психічні розлади, та він і гадки не мав, що кохана скоїть таке жахіття з їхнім 4-річним сином. Згодом слідчі з'ясували, що жінка шукала в інтернеті інформацію про те, як розпізнати й убити канібала. Також вона спілкувалася у мережі на тематичних форумах, де їй і порадили спалити дитину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.