Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У понеділок футбольні пристрасті загальмують рух у Києві

8 жовтня 2017, 17:05
Дата ефіру/події: Неділя, 8 жовтня 17:05

У понеділок їздити центром Києва буде майже неможливо! А все - через вирішальний матч для футбольної збірної України, яка на НСК Олімпійському прийматиме хорватів. Тому буде закрито рух автомобілів вулицею Еспланадною від Басейної до Саксаганського. Там буде курсувати тільки міський пасажирський транспорт. Складно буде проїхати вулицею Казимира Малевича та Грінченка.

Вдень фанати збірної Хорватії пройдуть маршем від вулиці Івана Федорова, через Велику Васильківську, Ділову, Еспланадну і аж до стадіону. Тому водіям краще обирати інші маршрути. Проведуть свій марш і вболівальники української команди. Фани підуть від парку Тараса Шевченка, далі крокуватимуть Хрещатиком, Бесарабською площею, Басейною та Еспланадною вулицями. Закінчиться хода вже біля "Олімпійського". Тому патрульні просять водіїв оминати у понеділок центр столиці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.