Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У США вітчим викрав свою доньку й 19 років поспіль гвалтував

13 жовтня 2017, 02:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 жовтня 02:37

Їй було лише 12, коли вітчим викрав зі школи, силоміць змусив вийти за нього заміж, взявши за свідка й церемонімейстера 15-річного хлопчика. Він вивіз маленьку Розалін Макґінніс з Оклахоми в Мексику, де мав  знайомих, які підробили документи й допомогли сховатися там аж на 19 років. Дівчинка опинилася в сексуальному рабстві батька, народжувала йому дітей, яких він теж гвалтував і змушував мовчати.

Розалін змогла вирватися з рабства дивом, дісталася до американського посольства і разом з дітьми, яких за два десятиліття полону народила збоченцю аж дев'ятьох - віком від 2 до 17 років, нині повернулася на батьківщину. З Розалін і її синами й доньками працюють психологи. Справу розслідує ФБР.

62-річного педофіла екстрадували до США і передали до суду. Його жертви сподіваються - він сяде за ґрати, звідки вже ніколи не вийде.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.