Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мадонна летіла в економ-класі з Лондона в Лісабон

2 листопада 2017, 19:20
Дата ефіру/події: Четвер, 2 листопада 19:20

Королева поп-музики Мадонна шокувала фанатів своєю простотою! 59-річну американську співачку помітили в економ-класі рейсу Лондон - Лісабон, квиток на який коштує трохи більше 50 доларів. Це близько півтори тисячі гривень. Поп діва сиділа біля ілюмінатора, втупившись в телефон, одягнена була в мішкувату куртку, спортивні штани і кросівки за 100 доларів, а це трохи більше двох з половиною тисяч гривень.

Фотографія розділила користувачів Інтернету на два табори, одні звинуватили зірку в жадібності, інші - навпаки хвалили за простоту. Між іншим, місяць тому її не впізнав кур'єр і відмовився віддавати посилку. Мадонні тиждень довелося доводити, що вона Мадонна. Про це вона сама розповіла, виклавши фото в соцмережі. До слова, на селфі. зірка так само була без яскравого макіяжу й укладки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.