Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подвійне вбивство на Сумщині

2 листопада 2017, 20:34
Дата ефіру/події: Четвер, 2 листопада 20:34

На Сумщині у приватному будинку знайшли мертвими матір та її сімнадцяти-річного сина. Їх зарізали. Поліція вже схопила вбивцю. Його зізнання приголомшують, а от селяни не вірять, що саме затриманий хлопець міг убити двох людей. Юлія Зайцева спілкувалася зі свідками. Першим страшну картину побичив вранці голова родини. Чоловік повернувся з роботи, але додому зайти не зміг. Тіло сина батько знайшов у кутку на підлозі, під ним була застигла калюжа крові.  А в сусідній кімнаті на ліжку - закривавлена жінка. В обох - різані рани на шиї.

Вже за кілька годин розпитувань сусідів та убитого горе вдівця правоохоронці з'ясували, що  напередодні ввечері в гості до сина Михайла заходив 18-річний  приятель.  Хлопці  з дитинства нерозлийвода. Того вечора друзі разом дивились кіно, пили пиво з чіпсами. Невже ж ці приятельські посиденьки закінчились подвійним вбивством? Наразі слідство триває, призначені експертизи. Якщо  доведуть, що подвійне вбивство скоїв 18-річний хлопчина, все подальше життя він може проести за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.