Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дитяча смерть у муках

3 листопада 2017, 22:14
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 листопада 22:14

На Вінничині дворічна дівчинка ошпарилася окропом і два дні страждала від неймовірного болю. Сімдесят відсотків тіла було обпечено. А батьки в цей час, просто спокійно спостерігали за муками доньки і навіть не викликали швидку.

Того злощасного дня 2-орічна Вікторія гралася зі старшою сестричкою. Поряд стояла двадцятилітрова каструля з окропом. Під час забавки маля впало в ємність. На несамовитий крик доньки прибігли батьки. Витягли крихітку, але ось швидку вирішили не викликати. Самі почали лікувати дитину. Тож просто натирали обпечене тільце маззю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Зачем им дети?????Почему?Боже,почему ты даешь таким людям размножаться?Дите так мучалось,крошке болело...Я бы ввела меру наказания-принудительную стерилизацию.Она же дальше плодиться будет....
Юлия 07.11.2017, 21:17 ответить
Как можно, ведь это ужасные боли, я палец обожгла так боль невыносимая, а это разве родители?? обречь ребенка на жуткую смерть.
Ольга 06.11.2017, 11:44 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.