Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Литва хоче конфіскувати автомобілі, які ввезені в Україну

15 листопада 2017, 12:38
Дата ефіру/події: Середа, 15 листопада 12:38

І приголомшлива новина для власників машин із євро-реєстрацією. Автомобілі, ввезені з Литви до України, можуть конфіскувати! Таким чином очільники прибалтійської країни хочуть покарати автомобілістів за порушення законодавства. Цю інформацію оприлюднило литовське видання бізнес-новин. Нині в Україні майже 60 тисяч машин із литовською реєстрацією.

Найпопулярніша схема вивезення транспорту - це коли українці стають водіями литовських компаній. Але при цьому податків до бюджету цієї держави не платять. А за обхід податкового законодавства в Литві передбачене жорстке покарання. Власників машин можуть звинуватити одразу за трьома статтями кримінального кодексу: розтрата коштів підприємства, несплата податків і масовий найм нелегальних працівників на роботу. І саме через це при виїзді з України до Європи авто з литовськими номерами можуть конфіскувати. Затримувати й забирати машини зможуть і представники правоохоронних органів України, якщо отримають із Литви дані на порушника.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.