Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 11 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві вдруге за місяць невідомі залили вічний вогонь цементом

20 листопада 2017, 19:32
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 листопада 19:32

На кадрах із камер спостереження компанія з 9-тьох молодиків серед ночі оточують могилу Невідомого солдата в центрі Києва. Те, що відбувається далі, радше нагадує шабаш. Невідомі стають у коло, і раптом виливають щось у вогнище  - підіймається сповп диму. Далі вандали встановлюють хрест і спокійненько йдуть.

Жертвою вандалів Вічний Вогонь стає вже вдруге за останній місяць. Сценарій - один. Невідомі діють вночі і повністю заливають монумент цементним розчином. Це було вночі проти 7-го листопада: невідомі вилили на пам'ятник аж вісім відер цементу. Тоді в поліції відкрили кримінальне провадження за наругу над могилою. Ось тільки винних не знайшли. А навесні цьогО року невідомі викрали бронзові деталі з  монумента.  Єдина, кого покарали за наругу над монументом стала Ганна Синькова. У 2011-му вона провела три місяці в слідчому ізоляторі та отримала два роки умовно за спробу посмажити яєчню на Вічному вогні. У поліції вчергове пообіцяли вандалів знайти і покарати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.