Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У селищі Коцюбинському невідомі самовільно позривали пломби у котельнях та увімкнули опалення

20 листопада 2017, 19:34
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 листопада 19:34

Терпіти мешканці вже не схотіли. Та нині у Київ обл газі кажуть, що самовільний запуск опалення може стати причиною маштабної аварії та загибелі людей. У квартирі Юлії нині буквально розсадник грибка. Разом із чотирма дІтьми вимушена ходити по дому і спати у верхньому одязі. Адже всерЕдині помешкання холодніше, ніж надворі. І така ситуація - майже в кожній квартирі. Тепла мешканці Коцюбинського не мають уже більше місяця. А все через те, що власник котелень заборгував Нафтогазу за блакитне паливо. Підприємець каже - багатомільйонний борг утворився через бездіяльність місцевої влади.

У селищній раді кажуть, що гроші, які люди справно платили за комуналку, чоловік просто вкрав. Тому вирішили силоміць забрати котельні в підприємця та передати їх у руки місцевого ЖЕКу. Втім, селищна рада разом із комунальниками вирішила не чекати рішення суду. Тому просто зірвали пломби й батареї мешканців Коцюбинського нарешті стали теплими. Проте на сполох ударив Київоблгаз, який відповідає за безпеку газового обладнання. Адже через самовільну подачу газу може статися витік і навіть вибух. Кожна маніпуляція з газовими вентилями вважається аварійно небезпечною та має виконуватися тільки дипломованими спеціалістами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.