Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Понад дві тисячі людей загинули на українських дорогах лише з початку року

20 листопада 2017, 19:36
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 листопада 19:36

Лише за вісім місяців цього року на українських дорогах  травмовано майже 17 тисяч людей (16 898). Загинуло понад дві тисячі. І це коли за весь 2016-тий рік внаслідок аварій загинуло 1946 людей. А цим кадрам - лише тиждень. За кермом позашляховика працівник МВС. Він протаранив іномарку в якій їхали двоє пенсіонерів. Пасажир загинув, а водій із численними переламами - досі в реанімації. У крові співробітника МВС, який спричинив зіткнення, - виявили алкоголь. Він хотів утекти та патрульні завадили. Слідство триває.

Це лише кілька гучних аварій за останній місяць. В Україні щодня фіксують десятки ДТП. І чи не в кожній другій виявляється - водій був напідпитку чи під дією наркотичних речовин. Саме в такій аварії Олексій втратив друга. Щоб зменшити кількість аварій  на шляхах - усі учасники дорожнього руху і водії, і пішоходи мають неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Певен водій Олексій. Інакше ми рік від року спостерігатимемо жахливі аварії й тисячами рахуватимемо життя, які обриваються під колесами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.