Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Голі люди

21 листопада 2017, 21:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 листопада 21:05

Тож, оголені груди активісток,  інтимні зони блогерів та українці, що полюбляють прогулянки містом у чому мати народила. Чому голих людей на вулицях стає дедалі більше? І що це - хвороба або  модна тенденція? Інна Власова намагалася знайти відповіді та розповість, що робити, якщо на вашому шляху трапиться людина без спідньої  Ще один шукач епатажу - блогер Микита Небесний. За ним поліцейським довелося ганятися зо п'ять хвилин. Без трусів, але в шапці хлопець бігав Хрещатиком. А за ним, під сміх та оплески перехожих, троє поліцейських. Коли перегони закінчилися, правоохоронці дбайливо прикрили його інтимне місце. Блогер пояснив, що вийти голяка в самісінький центр столиці вирішив, щоб перевірити поліцейських на спритність. За таку перевірку патрульні склали на молодика протокол за статтею хуліганство.

А ось психологи цим поясненням хлопця не вірять. Кажуть, найімовірніше парубок хотів привернути увагу до своєї персони.  Та в більшості вИпадків люди роздягаються не для епатажу, пояснує психолог Анастасія. А для того, щоб задовольнити свої сексуальні потреби. Ексгібіціоністи отримують задоволення, коли бачать нажаханих перехожих. Жінка й сама колись стала жертвою голого психопата. Класика жанру - довгий шкіряний плащ та елемент неочікуваності.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.