Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві планують знести три тисячі будинків: "хрущьовки" та "сталінки"

23 листопада 2017, 19:55
Дата ефіру/події: Четвер, 23 листопада 19:55

Це кадри із радянського фільму відзняті ще у 1972 році. Тоді ця місцина називалася станція Водопарк. Район відтоді майже не змінився, хіба що з'явились кілька нових магазинів та дерева повиростали. Лише старі будинки нагадують про епоху соціалізму. Подібні, масово почали зводити в СРСР у 60ті роки минулого століття, як соціальне житло. Передбачалося, що ці споруди - тимчасові. Але стоять вони й донині. А для того, щоб цей фонд оновити, чиновники в мінреґіоні пропонують  знести старі будівлі та на їх місці звести сучасні багатоповерхівки - коштом інвесторів.

Поки чіткого плану про те, як провести маштабне будівництво - ще не має.  А попередній план оновлення житлового фонду ухвалювали ще 10 років тому. У Київській адміністрації зареєстроване лише одне рішення про відселення мешканців п'ятиповерхівки. Це сумнозвісний будинок убивця у Деснянському районі столиці. В ньому всі стіни заросли грибком.    Утім минає вже сьомий рік. А відселити людей бодай у тимчасове житло чиновники й досі не спромоглися. Утім минає вже сьомий рік. А відселити людей бодай у тимчасове житло чиновники й досі не спромоглися. Люди не хочуть їхати, доки їм не покажуть готовий новий будинок.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.