Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Життя в тиші. Без жодних звуків, а головне – без голосу мами

24 листопада 2017, 19:45
Дата ефіру/події: П’ятниця, 24 листопада 19:45

Так починається кожен ранок маленької Насті з Вінниці. Щойно  дівчинці чіпляють слухового апарата - вона перетворюється на дзиґу. На місці не може всидіти ані хвилини,  в хід іде все:  й машинка , й електрогітара з музикою! Що донечка  не чує, батьки зрозуміли не одразу. Ішлося про кохлеарний імплант - спеціальний пристрій, який вживляють у голову. Лише  така операція дасть  Настуні шанс на повноцінне життя.

Для того щоб розрізняти звуки та тренувати вимову , Настя кілька разів на тиждень відвідує сурдолога. Рідні Насті вірять, що завдяки імпланту й їхня донечка зможе повноцінно чути. Лікарі радять операцію зробити якнайшвидше. Пластичність максимальна нервової системи у дітей в трьохрічному віці. І до трьохрічного віку має бути проведена операція кохлеарної імплантації. Але її вартість для батьків непідйомна. А державного фінансування  майже немає. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.