Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

«Чорна п'ятниця»

24 листопада 2017, 19:55
Дата ефіру/події: П’ятниця, 24 листопада 19:55

Бійки за телевізори, ніч у наметах під торговельними центрами, вибиті зуби, а подекуди й вирване волосся і все заради акційних товарів.Чорна п'ятниця загнала мільйони людей у світі в супермаркети! У США - в черзі стоїть кожен п'ятий! Скільки грошей люди готові викласти в день шалених знижок?  Головне зайти. А далі - бої без правил! Чорна п'ятниця по-американськи - це традиційно передусім, - битви за плазми.  Телевізори й побутова техніка – в тренді щороку. Торгові центри під час тотального розпродажу - схожі на знімальні майданчики бойовиків. Тут жінки видирають одна одній пасма волосся. Чоловіки відвойоювують знижки кулаками, і довкола панує суцільний хаос.

Щоб бути першим найвідважніші ночують в наметах під супермаркетами цілими родинами.  І тренують прийоми самооборони. Козирі у бою - це купони на знижку, які роздають, щоб розвантажити черги. Одяг, іграшки, посуд, а найбільше техніка. Знижки цього дня на товари в роздріб можуть сягати до 90-та відсотків. Тому попит шалений. Деякі крамниці відучора з Дня подяки заздалегідь почали торги. Решта – відчинилися на світанку. Інтернет-магазини за одну ніч знижок і шаленого розпродажу перекривають річний прибуток! Листопад і грудень - завдяки такому цінопаду - найприбутковіші місяці року.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.