Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дві доби з мертвою донькою

24 листопада 2017, 21:10
Дата ефіру/події: П’ятниця, 24 листопада 21:10

Дві ночі разом із тілом рідної доньки. На Вінниччині три-річна дівчинка вдавилася шматком м'яса. Мама не змогла її врятувати. Тіло мали забрати на судово-медичну експертизу, але уявіть! Мертва дівчинка ще дві доби лежала в хаті. Про горе в родині та байдужість медиків і правоохоронців - Юлія Корчевська. Чорна хустка та невимовний біль в очах. Людмила поховала свою трирічну донечку Маргаритку. Дитинка вдавилася шматочком м'яса. Та врятувати Маргаритку медики не змогли. Лікарі констатували смерть.

Та ще одне випробування на родину чекало попЕреду. Правоохоронці забов'язали віддати тіло Маргарити на судово-медичну експертизу до Вінниці. Але померлу  дівчинку нІкому було відвезти до моргу!  Мати, сестричка, маленький братик та дідусь ще 2 ночі прожили поруч із тілом дитини. Всі від  такої ситуації й досі в шоці. Чому зволікали з перевезенням тіла дівчинки?  В селищній раді за всіх виправдовується секретарка. Моляв, самостійно ніхто з місцевих не хотів везти труп у своїй машині.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Легше за все звинуватити селян. Конкретного винного немає, а сенсація є. Тільки чомусь вінницькі лікарі були шоковані тим, що дитя везли за сотню кілометрів, якщо в районі є морг.
Леся 25.11.2017, 12:49 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.