Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Військові виклали у мережу особисті данні «ухилянтів»

24 листопада 2017, 22:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 24 листопада 22:50

"Список ганьби" оприлюднили у фейсбуці.  П'ятнадцять тисяч імен та прізвищ, тих хто ніби ухиляється від служби в арміі оприлюднили у фейсбуці. Списки з'явилися на офіційній сторінці Львівського обласного військомату. Тим самим порушивши закон про захист персональних даних. Кому прийшла така ідея соромити чоловіків  у соцмережах. Вікторія Балицька розповість  Свіжий скандал навколо призовної кампанії на Львівщині. Львівський обласний військомат опублікував списки тих, хто ухиляється від строкової служби на сторінці у соцмережі. Це 15 000 чоловіків. Списки провисіли менше ніж пів доби і зникли. Військовий комісар області заявив, що це заблокувала адміністрація соцмережі через численні скарги ухилянтів.

Проте правозахисника впевнені - те що зробив військомат - це порушення закону про захист персональних даних. І усі ті, хто у списках, можуть судитися із війскоматами. Нагадаємо, три тижні тому львівський військомат провів облаву на призовників у провулку Крива Липа де розташовано чимало розважальних закладів. Тоді вдалося вручити 12 повісток юнакам. Проте правозахисники назвали це грубим порушення прав людини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.