Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зник безвісти після ймовірного ДТП

25 листопада 2017, 19:40
Дата ефіру/події: Субота, 25 листопада 19:40

Чоловік зник, коли повертався додому з роботи на велосипеді. Родина впевнена: його збив автомобіль, але тіло разом із двоколісним забрали із траси. І усе, аби приховати злочин. Увечері Григорій Бойчук не повернувся додому. Вранці його телефон був вимкнений, а на роботу він не з'явився. Дружина чоловіка разом із сусідкою шукала його вздовж дороги, якою він мав проїжджати на велосипеді. На узбіччі жінки побачили уламки з велосипеда. Вони вже не мали сумнівів: із Григорієм сталося лихо. Поліцейські, обстеживши околицю, розшукали також гаманця з грІшми та водійським посвідченням Григорія Бойчука.

Поліцейські з'ясували, що на місці зникнення Григорія Бойчука були уламки сірого «БМВ». Рідні не втрачають надії побачити Григорія Сергійовича живим. Поліція закликає мешканців Березнівського району звертати увагу на всі БМВ сірого кольору. Якщо вони мають характерні ушкодження, одразу телефонуйте на 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.