Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прокляті дороги

25 листопада 2017, 20:40
Дата ефіру/події: Субота, 25 листопада 20:40

Бездоріжжя, ями та втрачений час.  На Черкащині люди вже кілька років благають чиновників відремонтувати дорогу, яка пролягає через їхнє село. Та грошей на це не відшукати, як і тих, хто мав би відповідати за ділянку. Чому в черговий раз українці залишилися сам на сам із проблемою?

Ям на цій дорозі більше ніж  грибів у осінньому лісі, - жартує Леонід Митарчук.  Він мекашає в селі ГельмЯзів. Чоловік каже: машини тут не їдуть, а повзуть.  Коли в Гельмязеві востаннє ремонтували дорогу, ніхто вже  й не згадає. Та про безпеку водіїв турбуються як можуть. Замість латання ям тут - розширили узбіччя, щоби вирви було зручніше об'їзжати. Дорога через це село у підпорядкуванні області, та відповідальних за неї не знайти. Про свою біду місцеві жителі вже й не знають кому розповідати. Для ремонту автошляху місцева влада не має ні повноважень, ні грошей. Сільський голова показує теку із підписом «Дороги», там дворічна переписка з різними службами. У службі автомобільних доріг відповідь традиційна - дорогу не ремонтують, бо не вистачає коштів. Яка сума необхідна, щоби відремонтувати шлях через Гельмязів чиновники ще не рахували, та знову обіцяють - ями можливо нарешті залатають.  Наступного року!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.