Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 11 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Син народного депутата Ігоря Попова напав на крамницю в Києві

27 листопада 2017, 16:43
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 листопада 16:43

14-річний Богдан, разом із приятелем, зі зброєю і в балаклавах вдерлися у продуктовий заклад на масиві Оболонь. Зухвалий напад зняли камери відеоспостереження. Ось один із нападників погрожує пістолетом, інший забирає гроші з каси. Продавець виторг віддавати не поспішає, навпаки, намагається їх затримати. Скрутити озброєного підлітка допомогли покупці.

Через кілька хвилин по тривожній кнопці, приїхали правоохоронці й затримали підозрюваних. За інформацією поліції зі зброєю був якраз син народного обранця. На своїй сторінці у Фейсбук, батько нападника Ігор Попов підтвердив інформацію, що його син скоїв злочин і попросив вибачення в постраждалих. 14-річний Богдан Попов вчиться в 143 гімназії міста Києва. У підлітка на сторінці в соцмережі чимало фотографій, де він позує, як "поганий хлопець". 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.