Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Помста на немовляті

27 листопада 2017, 20:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 листопада 20:30

Історія, яка приголомшує своєю жорстокістю, сталася в Запоріжжі. Там жінка викинула з вікна третього поверху - немовля. Крихітка виявилася ще й донькою подруги. Дівчинку залишили на кілька хвилин. У якому стані дитина та яке покарання загрожує неадекватній жінці - дізнавався Сергій Вендін.  

Поки медики везли дівчинку до лікарні, копи з'ясовували всі обставини падіння крихітки. Запідозрили власницю квартири, яку залишили доглянути дитину. Господиня ледь трималася на ногах - була дуже п'яною. Допитати жінку вдалося лише вранці, коли вона протверезіла. Медики діагностували в маленької Віки тяжку черепно-мозкову травму. Незабаром жінку судитимуть. За замах на вбивство немовляти їй загрожує довічне ув'язнення. З матір'ю постраждалої крихітки правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.