Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страйк шахтарів під землею

28 листопада 2017, 01:43
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 листопада 01:43

Вони вимагають, аби їм погасили борги по зарплаті. Скільки грошей винні гірникам та чи почули їхні вимоги чиновники - дивіться далі. В неділю семеро гірників після закінчення зміни не піднялися на поверхню, в понеділок до колег приєдналися ще 14 шахтарів. Нині на глибині 370 метрів страйкують два десятки шахтарів. Погрожують продовжувати акцію протесту, поки їм не виплатять усієї зарплати.

Диспетчер Віталій Завидовський каже - через заборгованість із зарплати вже нічим годувати сім'ю. Борги перед працівниками шахти "Бужанської" сягають 16-ти мільйонів гривень. Директор шахти розповів: керівництво державного підприємства "Волиньвугілля" зустрічалося зі страйкарями. Та поки що безрезультатно. Коли ж виплалять заборгованість і чи в повному обсязі - невідомо. Але гірники налаштовані рішуче - сидітимуть під землею до останнього.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.