Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вбивство під час весілля

28 листопада 2017, 19:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 листопада 19:25

Що сталося на святі? Ми дізналися ексклюзивні деталі злочину! Криваве весілля на Київщині! 20-річна дівчина стала вдовою одразу після оформлення шлюбу. Її чоловіка вбили під час гучного святкування. Хто ж забажав смерті нареченому - розповість наша Юлія Потапова. Десятки родичів та друзів у той день радісно вітали молодят. Святкували в одному з ресторанів, що неподалік Києва. Алкоголь лився рікою! Все в найкращих традиціях українських весіль: танцювали до ночі. І навіть коли гості потроху почали роз'їжджатися, наречений разом із приятелями додому не поспішав. Добряче хильнувши, наречений із друзями почав мірятися силою та сваритися. 23-ирічний наречений Іван почав душити та лупцювати охоронця.

Пенсіонер кликав на допомогу. І заспокоїв дідусь молодика... ножем. Наталія, яка на п'ятому місяці вагітності, намагалася врятувати коханого, викликала швидку. Та лікарі чомусь не їхали. До медзакладу нареченого, що стікав кров'ю, везли самотужки. Та за годину пацієнт помер. Поліція нині з'ясовує всі деталі трагедії. Дідусю-охоронцю загрожує до 10 років тюрми. Рідні та знайомі коментувати криваве весілля на камеру не хочуть. Загиблого Івана вже поховали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
мне надо 100 баксов под щафоюо и мне надо охрана еду герои марлен мусора бошка и 100 баков ггг2018
сергей 10.01.2018, 13:52 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.