Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Діаманти для нареченої принца

28 листопада 2017, 20:50
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 листопада 20:50

Землетрус у британській королівській родині. Так ЗМІ називають заручини принца Гаррі з американською акторкою Меган Маркл. Тим часом пара розповіла як познайомилася, куди вперше поїхали мандрувати й коли Гаррі зробив Меган пропозицію руки та серця. Британський принц Гаррі і його наречена Меган Маркл дали перше спільне інтерв'ю. Більш року тому їх познайомила спільна подруга. Відтоді вони не розлучалися, довше, ніж на два тижні, не стала перешкодою навіть Атлантика.

Майже одразу після знайомства принц запросив дівчину в подорож до Ботсвани. Там вони жили у польових умовах, ночували під зорями і проводили весь час разом. Також Гаррі розповів, як зробив Меган пропозицію руки та серця. Зі слів Гарі, Меган кілька разів бачилася з королевою Єлизаветою, і вони весело провели час. Кілька разів бачилися і з Вільямом і Кейт. Весілля планується навесні 2018 року

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.