Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зустрічайте мабуть найдивнішу собаку в світі

28 листопада 2017, 21:40
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 листопада 21:40

Бідолашного хотіли приспати, та врятував його щасливий випадок. Цього напів коргі, напів пітбуля дуже любять у притулку в Каліфонії. Втім, ще донедавна життя цього собаки було схоже на жах. Коли він народився, його разом з братом Пабло віддали в притулок для небажаних собак. Але і тут ці песики нікому не сподобалися. І все б закінчилося трагічно, собаки чекали на евтаназію, та раптово їх врятували добрі люди. Лісель заснувала цей притулок 18 років тому. А тепер вона долучилася до опіки над песиком. Каже, що Пікассо, це особливий собака з дуже мяким характером. 

В центрі порятунку собак його назвали «Пікассо» через його незграбну морду, вона наче вивернута в інший бік. Щоб вправити щелепу Пікассо треба витратити близько тисячі доларів. Таких грошей у Лісель немає. Тому морда песика так і залишиться такою собі його родзинкою. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.