Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вирок суду для сина депутата

29 листопада 2017, 20:00
Дата ефіру/події: Середа, 29 листопада 20:00

За перебігом подій у залі суду стежила наша кореспондентка Інна Власова. У судовому засіданні не обійшлося без несподіванок. Щойно були оголошені учасники процесу, адвокати Богдана Попова заявили клопотання, аби засідання проходило в закритому режимі. Судді його задовільнили. Тож журналістам довелося вийти із зали.

Пресу пустили лише на оголошення міри запобіжного заходу. Тоді суддя і розповіла всі деталі справи. Прокурори вимагали взяти під варту 14-літнього сина народного депутата без права внесення застави. А от адвокати просили обрати домашній арешт. Врешті суд постановив обрати міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Богдана звільнили з-під варти і відправили за місцем проживання. Тепер протягом 2 місяців він не може покидати домівку без згоди слідчого чи прокурора.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Когда бы это мажоры сидели??Наверное,в любой стране,кроме коррупционной Украины.И обратите внимание на закон,запрещающий журналистам разглашать новости по крим.делам,без согласия следователя.(такой закон есть в России).Так вот,эта власть доказывает,что в Украине свободы слова нет и правду не сыскать.
Марго 08.12.2017, 20:05 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.