Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Ціни на бензин б'ють нові рекорди

29 листопада 2017, 22:40
Дата ефіру/події: Середа, 29 листопада 22:40

Тож тепер, за літр звичайного 95-го доведеться заплатити близько 30-ти гривень. У чому причина такого здорожчання, та чи змусить це водіїв пересісти на громадський транспорт - дивіться далі. Водії обурені. Вартість палива на столичних заправках зросла до рекордних показників. За літр 95-го - найпопулярнішого серед автомобілістів - доведеться віддати 30 гривень. Такий стрибок експерти нафтового ринку пов'язують із подорожчанням палива за кордоном. Адже левову частку бензину до України імпортують.

Взагалі ціна на популярний дев'яносто п'ятий бензин за останні три роки суттєво знижувалася лише раз. З березня по квітень дві тисячі п'ятнадцятого року. І то після раптового стрибка з сімнадцяти гривень за літр до майже двадцяти семи. Вже навесні 2016-го знову стрибок із дев'ятнадцяти гривень до двадцяти двох, за літр дев'яносто п'ятого. І далі поступовий рух лише вгору. На початку 2017-го літр бензину коштував майже 24 гривні. І зараз за те саме паливо водії платять вже 30 гривень!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.