Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Підгузниками по депутатах

30 листопада 2017, 21:00
Дата ефіру/події: Четвер, 30 листопада 21:00

У бій із підгузками. Сьогодні тернопільські депутати вимушені були відбиватися від розгніваних мам. Кілька сотень мешканок довколишніх сіл та тих, хто не має реєстрації в обласному центрі, мало не рознесли міську раду. Адже з Нового року плата за відвідування іногородніми дітками освітніх закладів становитиме 1200 гривень! Про гарячі баталії між мамами та чиновниками - дивіться далі. Про те, що з 1 січня за відвідування іногородніми дІтьми міських дошкільних закладів доведеться платити додатково - батьки дізналися кілька тижнів тому. І ось нині вирішили прийти на сесію міськради по роз'яснення. Проте такої кількості обурених жінок у приміщення не впустили. Тоді в хід пішли підгузки. З бійками та штовханиною представники обурених батьків таки зайшли до зали, де засідали депутати.

Міський очільник пояснює: гроші на іногородніх діток закладені в бюджетах районних рад. Саме ці установи й мають дотувати тернопільські  дошкільні заклади. Чиновник радить протестувальникам, які винаймають квартири в Тернополі, подбати про міську прописку. На поступки можуть піти й тим, хто працює в комунальних закладах обласного центру. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.