Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Проти «нечистого» бізнесу

30 листопада 2017, 21:20
Дата ефіру/події: Четвер, 30 листопада 21:20

 Мешканців, чиновників та представників підприємства слухали й наші кореспонденти.  Село Гребені на Київщині. Біля місцевого будинку культури яблуку ніде впасти. Місцеві мешканці обурені! Неподалік їхніх хат планують звести сміттєпереробний завод. Селяни бояться, що викиди спричинять екологічну катастрофу, адже працюватимуть тут не з пластиком та металом, а з токсичними відходами, які звозитимуть з усієї області!

На мітинг приїхав і представник бізнесмена, який планує зводити сміттє-переробне підприємство.  Чоловік не представляється, та й замість відповідей на запитання селян - лише загальні фрази. Спілкуватися з журналістами ця особа також відмовляється. Тим часом селяни не здаються і погрожують - якщо зводити підприємство все-таки почнуть, будуть перекривати дороги та лягати під Камази.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.