Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9 - на НТН

5 грудня 2017, 12:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 грудня 12:30

Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9 - на НТН

У четвер, 14 грудня, о 22:00 дивіться на телеканалі НТН пряму трансляцію з київського Палацу спорту, де відбудеться грандіозний турнір зі змішаних єдиноборств від визнаного лідера українських ММА, міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship - WWFC 9.

Головна подія популярного бійцівського шоу України - два бої за титули чемпіона світу за версією WWFC. Перші захисти титулів належить провести Сергію Співаку та Світлані Гоцик.

І Співак, і Гоцик стали чемпіонами на червневому турнірі WWFC 7, завоювавши вакантні титули в протистояннях з американцем Тревісом Фултоном і француженкою Самантою Жан-Франсуа. І якщо Сергію вдалося впоратися з запеклим ветераном зі Штатів вже в першій п'ятихвилинці, то Світлана на пару з Самантою влаштувала справжній нещадний марафон, змусивши суперницю капітулювати тільки в фінальному п'ятому раунді.

14 грудня на арені київського Палацу спорту Сергій "Полярний Ведмідь" Співак зустрінеться з представником Німеччини Бьорном Шмайдебергом на прізвисько "Газель".

Бьорна можна назвати різнобічним бійцем, адже з 12-ти своїх перемог він 4 виграв нокаутами, 4 прийомами, а ще 4 бої завершив на свою користь рішеннями суддів.

"Я не прихильник загроз і гучних слів. Що я можу чекати від бою? Звичайно ж, перемоги!" - коментує Сергій Співак.

Українську "Птаху Фенікс" Світлану Гоцик чекає зустріч з чешкою ​​Сімоною Сукуповой на прізвисько "Маленьке Зло".

"З завоюванням чемпіонського титулу все залишилося як і раніше: я все так само налаштовуюся показати видовищний бій, так само налаштована тільки на перемогу. Єдине, що змінилося: я стала більше тренуватися і більше працювати над собою. Так чи інакше, я готова прийняти бій, готова до будь-яких ситуацій, і як завжди повністю в цьому поєдинку викладуся", - зізнається Світлана.

Також глядачі стануть свідками насиченого файткарда з 13-ти поєдинків за участю найсильніших бійців з України, Німеччини, Чехії, Молдови, Грузії, Азербайджану, Франції, Австрії, Алжиру, Киргизстану.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.