Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП: піп влаштував аварію в Івано-Франківську, а патрульні зіштовхнулися з "інопланетянином" на Львівщині

28 грудня 2017, 15:50
Дата ефіру/події: Четвер, 28 грудня 15:50

Піп влаштував масштабну ДТП в Івано-Франківську. Символічно,  аварія сталася на вулиці Івана Павла Другого. Священнослужитель не розминувся з вантажним мікроавтобусом. Аварію побачили поліцейські під час патрулювання. Проте винуватця біля розбитих машин не було. Його знайшли аж за 300 метрів. Священик був нетверезий, але цілий. Водій же мікроавтобуса травмував коліно, втім після огляду медиками, від ушпиталення відмовився. Тим часом на панотця чекає суд. Поки земний.

У ДТП з "інопланетянином" потрапили патрульні на Львівщині! Пригода сталася на трасі Київ-Чоп. Фольксваген Пассат раптово вискочив на зустрічну смугу, просто перед машиною правоохоронців. На щастя, минулося без тяжких наслідків. Сам же призвідник аварії, наполягав, що за кермом його авта була інопланетна істота!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.