Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Міністерстві охорони здоров'я пообіцяли запустити систему трупної трансплантації

3 січня 2018, 11:30
Дата ефіру/події: Середа, 3 січня 11:30

Українці, яким необхідна пересадка органів отримали шанс на щасливе життя.

У Міністерстві охорони здоров'я пообіцяли запустити систему трупної трансплантації. Тобто, пересадки неродинного померлого донора.

Програма мала запрацювати 1-го січня, але це станеться не скоро.

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я не знаю кто надоумил журналистов и юриста озвучивать проблему получения согласия у родственников, как камень преткновения. В Испании самая эффективная система трансплантации и там таки да, надо получать согласие. Это например. Просто наши трансплантологи не хотят объективно ничего делать, они просто не заинтересованы в вопросе. Проблемой можно реально признать, что не диагностируется смерть мозга. Без этого и разговора о трансплантации быть не может. анестезиологи просто кладут на это. Система координации будет нужна, когда будут ставить диагнозы, людям сразу будут проводить типирование и все нужные исследования, чтобы поставить в лист ожидания; когда будут диагностировать смерть мозга. А то нет ни одного ни второго, нечего координировать. Самому делали пересадку сердца в Минске в 2016.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.