Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На НТН - шпигунський серіал "Німеччина-83"

9 січня 2018, 11:17
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 січня 11:17

У вівторок, 9 січня, о 19:30 НТН розпочинає показ 8-серійної німецької шпигунської драми "Німеччина-83" (оригінальна назва - Deutschland 83). У головних ролях - Йонас Ней, Марія Шрадер і Ульріх Нетен. Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про 24-річного шпигуна, відправленого зі спеціальною місією зі Східної Німеччини в Західну.

 Серіал піде на НТН з вівторка по п’ятницю, о 19:30, по 2 серії поспіль. 

Дія телефільму відбувається на початку 80-х років. «Холодна війна» в розпалі, і протистояння двох наддержав - США і СРСР - цілком може перерости у збройний конфлікт. Але поки все обмежується прихованою війною спецслужб, що торкнулася в тому числі і Німеччини, розділеної після закінчення Другої світової війни на дві частини - НДР і ФРН. Очікується введення американського озброєння в Західну Німеччину. Східна Німеччина - в бойовій готовності. Вихідця з НДР, 24-річного Мартіна Роха, вербують в агенти Штазі і відправляють у ФРН. Він поступає на військову службу. Під виглядом обер-лейтенанта Моріца Штамма стає ад'ютантом генерала Едель і швидко отримує доступ до надсекретних документів. Хлопець потрапляє в новий світ, в якому поряд із таємницями та інтригами він стикається з небаченими раніше досягненнями цивілізації. Мартін навіть не здогадується, що саме йому судилося врятувати світ і запобігти помилці, яка може привести до початку ядерної війни.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
привіт)
а планується озвучка другого сезону?)
Артем 09.11.2019, 18:09 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.